Instrucțiuni de utilizare Keto Diet

Keto Diet instrucțiuni de utilizare

instrucțiuni de utilizare Keto Diet

Cum să utilizați de droguri pentru a trece organismului la consumul de grăsimi? Cum trebuie să luați o capsulă, pentru a sigur de pierdere în greutate prin cetoza a fost lin și eficient? Răspunsurile la aceste întrebări le veți găsi în instrucțiunile de mai jos. De asemenea, de hârtie opțiune instrucțiunile atașat la o cutie cu capsule ce pot fi comandate online în Moldova.

Inainte de masa se bea o singură capsulă Keto Diet, spălate în jos cu apă curată. Luați medicamentul de trei ori pe zi. Curs de aplicare poate varia de la 3 săptămâni până la 3 luni după, se recomandă de a face un interval cu durata de o lună. Lin du-te la dieta obișnuită, de fiecare zi, reducând cantitatea de grasimi din dieta. După pauză, puteți repeta cursul.

Dieta în timpul ketogenic dieta trebuie să includă alimente care conțin acizi grași nesaturați: seminte de in și ulei de măsline, ulei de măsline, ulei de pește marin, brânzeturi, nuci, oua. Este permis consumul de proteine, carne și produse din carne. Ferește-te de cantitatea de glucide, este mai bine să nu consume mai mult de 30 de grame de carbohidrati pe zi, în caz contrar poate să nu reușească în metabolismul și pauză în procesul de slăbire.

Indicații:

  • Greutatea depășește norma pentru dumneavoastră de creștere de peste 15%.
  • Caracteristice depunerile de grasime de pe fese și abdomen, celulita.
  • Sindromul astenic, serviciu zilnic de slăbiciune și stare depresivă.

Contraindicații

Capsule sunt concepute pentru a asigura pierderea in greutate prin introducerea corpului într-o stare de cetoza, și nu au efecte secundare, datorită naturale ingrediente. Dar de droguri nu se aplică femeilor în perioada de sarcină sau alăptare.